Kerstpakketten

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Een overzicht van alle kerstpakketten.
Een origineel kerstpakket verzorgen voor je medewerkers is elk jaar weer een uitdaging.

Kerstpakkettenidee.nl

Luxe Kerstpakket
Luxe kerstpakketten zijn er in verschillende soorten en maten. De luxe kerstpakketten van Kerstpakketten idee bestaan uit veel luxe artikelen die samengesteld zijn op basis van de huidige trends in de markt. De luxe artikelen op kerstpakketten idee bevatten naast vele lekkernijen ook producten waar u nog lang plezier aan zult beleven, zoals theehouders, kaasfondueset, grillplaten etc.

Kerstpakketten van Plus

Ruim 80 verschillende pakketten voor kerstmis en eindjaar. Voor iedere smaak en budget is er iets te vinden, van €9.95 tot €99.95. Het assortiment kenmerkt zich door goede kwaliteit en goed gevulde pakketten, mooi verpakt en uiteraard tegen een scherpe prijs.

Kerstpakketten - Het grootste aanbod van Nederland

Familie Kerstpakket
Het gezin centraal in deze collectie. Voor ieder wat wils. Jong, oud, man, vrouw en kinderen. Iedereen wordt blij van deze kerstpakket. Heerlijke versnaperingen en gezelligheid staan centraal. Lekker samen zijn met de sfeervolle kerstdagen.

Beauty & Health Kerstpakket
De Beauty & Health kerstpakketten winnen ieder jaar opnieuw aan populariteit. Vrouwen vinden het al veel langer heerlijk om zichzelf goed te verzorgen, maar ook steeds meer mannen waarderen deze pakketten die ze even lekker in de watten leggen.

Duurzaam Kerstpakket
Zoekt u naar een duurzaam kerstpakket, waarmee u de mogelijkheid heeft uw maatschappelijk verantwoorde karakter te versterken of te benadrukken? Maak gebruik van een Leev Gezondheid of Leev Bedankt pakket, blader door de biologische kerstpakketten of ga op zoek naar een luxe pakket op basis van eerlijke handel met bijvoorbeeld de telers of de fabrikanten.

Goede doelen Kerstpakket
Kerstmis en iets goeds doen voor een ander gaan hand in hand. Kerstpakketten XL heeft zich verbonden aan Stichting Leergeld en Voedselbanken Nederland. Met eigen donaties in combinatie met donaties vanuit het Online Keuze Concept wordt er actief een bijdrage geleverd aan deze doelgroepen waar de overheid niet in voorziet.

Eigen kerstpakket kiezen
Met het keuzeconcept kiest de medewerker zijn eigen kerstpakket op basis van punten. Ruime keuze uit ruim 400 leuke cadeaus. Denk aan belevenissen, gadgets, apparaten, pretparken en meer.

Wellness kerstpakketten 2017
Wellnessgeschenken voor mannen en vrouwen vind je hier. Voor ieder budget hebben ze een mooi wellnesscadeau samengesteld. Neem snel een kijkje op de website.

Overzicht collectie wijnkado’s 2017
Op zoek naar een mooi wijnpakket? Maak kennis met een mooie collectie wijngeschenken en pakketten verpakt in een feestelijke koker, houten wijnkistje of luxe geschenkdoos.

Eindejaarsgeschenk bestellen?
Neem hier een kijkje en bestel voordelig en snel een mooi eindejaarsgeschenk voor uw personeel. De nieuwe collectie staat online.

http://www.premiumkerstpakketten.nl/kerstpakketten/kies-uw-thema/italiaans.html/?utm_source=TradeTracker&utm_medium=cps

Kerstpakketten bestellen
Grootste assortiment kerstpakketten van 3 topleveranciers, direct online bestellen – nu met keuze uit GRATIS topcadeaus en steun aan een goed doel!

Kerstpakketten bon als je niet weet wat je moet kiezen voor de feestdagen. Wij hebben nu onze events ook in bepaalde keuze kerstpakketten voor je. Leuk voor als jij en “de gelukkige” niet weet wat je moet kiezen. Ook hebben wij voor 2 personen een extra aanduiding op de pakkettenbon, leuk als je mee wilt of samen wilt gaan.
Een ideaal geschenk voor haar, hem of samen. Natuurlijk hebben wij ook waardebonnen met een bepaald bedrag vanaf 10 euro.
Meer info

Giftcards om als kerstcadeau te geven. Een overzicht voor leule giftcards voor kerstmis.
Of je nu op zoekt bent naar een giftcard voor tijdschriften, bioscoop, kleding, parfum, voor in de tuin of thuis wij hebben ze allemaal. Een overzicht van giftcards voor hem, haar of samen.
Bekijk het giftcard overzicht.
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.